Menu
Dermateka-logo-spletna-trgovina

100% naravno in vegansko

Porjavitev brez izpostavitve soncu

Ne pušča madežev na oblačilih

Brez oranžnega podtona na koži

Porjavitev brez izpostavitve soncu

100% naravno in vegansko

Brez oranžnega podtona na koži

Ne pušča madežev na oblačilih

O izdelku
Sestavine
Uporaba
Sunless tan lines je samoporjavitveno pršilo na vodni osnovi s katerim dosežemo enakomerno porjavelost po celem telesu in obrazu brez izpostavitve UV svetlobi (sončni svetlobi). Pršilo ne vsebuje nepotrebnih pigmentov, ki puščajo madeže na oblekah in posteljnini, zato se lahko po nanosu brez slabe vesti takoj obleče in nadaljujete z opravili.
Dihidroksiaceton - enostaven sladkor, neškodljiv in naravno prisoten v telesu. Glavna sestavina, ki povzroči porjavelost kože.

Eritruloza – naravni keto sladkor (naravno prisoten v malinah), ki poskrbi za naraven in enakomeren ten kože, brez oranžnega podtona.

Alantoin, Pantenol (Vitamin B5), Glicerin – vlažila, ki skrbijo za enakomeren nanos pršila in posledično porjavitve kože.

Aqua, Glycerin, Dihydroxyacetone, Erythrulose, Coco Glucoside, Panthenol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Allantoin.
Priporočeno je, da dan pred nanosom samoporjavitvenega pršila naredite piling, se depilirate ter nanesete vlažilno kremo. Izdelek razpršite na očiščeno in suho kožo ter ga z rokavico dobro razmažite. Pršilo ne pušča barve, zato se lahko takoj po nanosu oblečete. Končna porjavelost se razvije v 4-6 urah (porjavitev ne bo takoj vidna), zato je priporočljivo, da pršilo nanesete pred spanjem. V kolikor porjavitev ni dovolj temna za vas, lahko postopek ponovite. Za vzdrževanje porjavelosti nanos ponovite vsakih 5-7 dni ter kožo redno vlažite.

Pogosta vprašanja

Prvič slišim za samoporjavitveni izdelek. Kaj sploh so?
Samoporjavitveno pršilo je naravno sredstvo za pridobivanje zagorelega videza kože. Je tudi edini varni način pridobitve porjavelosti kože, saj za doseganje rezultatov ni potrebna izpostavitev soncu. Za UV sevanje (sončno svetlobo) je znano, da povzroča prezgodno staranje kože, opekline in kožnega raka. S samoporjavitvijo se temu izogneš in še vedno uživaš v zagorelem videzu kože.
Je samoporjavitveno pršilo SUNLESS TAN LINES naravno in varno?
Sunless tan lines je 100% naravna formulacija (več si o sestavinah preberi zgoraj v zavihku ''sestavine''), je pa tudi edini varni način pridobitve porjavitve, saj smo pri vseh ostalih do danes znanih načinih pridobitve porjavelosti izpostavljeni UV sevanju (sončni svetlobi), ki ima v prekomerni izpostavitvi škodljive učinke kot so prezgodno staranje kože, opekline in kožni rak.
Bo ten kože po nanosu oranžen?
Ne! Saj vsebuje sestavino Eritrulozo, ki poskrbi za naraven ten kože brez oranžnega podtona. Tukaj se SUNLESS TAN LINES razlikuje pred nekaterimi samoporjavitvenimi izdelki na tržišču, ki te sestavine ne vključujejo v formulacijo zaradi visoke cene.
Kdaj bo porjavelost opazna?
Pršilo se takoj po nanosu posuši in ne pušča madežev, zato se lahko takoj oblečete (tudi v bela) oblačila ali greste spat. Končna porjavelost se bo razvila v 4-6 urah, zato je priporočljivo, da se namažete pred spanjem in se zjutraj zbudite z zagorelim videzom kože.
Se bo porjavitev sprala pod tušom?
Ne! Porjavitev zgine po cca. 5 dnevih! Je pa res, da porjavelost hitreje zgine npr. na obrazu, ki ga večkrat dnevno umivamo. V tem primeru lahko porjavelost nadgrajujete enostavno tako, da pršilo nanesete še enkrat.
Se lahko takoj po nanosu tuširam?
Ni priporočljivo, da se takoj po nanosu tuširate, saj tako zmanjšate učinkovitost delovanja. Lahko pa se stuširate eno uro po nanosu oz. kasneje.

1x SUNLESS Samoporjavitveno Pršilo

PRIHRANI 20%
1x 24,90€
29,88€
24,90€

2x SUNLESS Samoporjavitveno Pršilo

PRIHRANI 23%
2x 23,01€
59,76€
46,02€

3x SUNLESS Samoporjavitveno Pršilo

PRIHRANI 33%
3x 20,02€
BREZPLAČNA POŠTNINA
89,64€
60,06€
Možnost plačila po prevzetju, preko UPN obrazca in s kartico.
Za dodatne informacije pokličite 031-250-777

1x SUNLESS Samoporjavitveno Pršilo

PRIHRANI 25%
1x 28.90€
38,53€
28.90€

2x SUNLESS Samoporjavitveno Pršilo

PRIHRANI 35%
2x 24,95€
77,06€
49,90€

3x SUNLESS Samoporjavitveno Pršilo

PRIHRANI 48%
3x 19,95€
115,59€
59,90€
Možnost plačila po prevzetju, preko UPN obrazca in s kartico.
Za dodatne informacije pokličite 031-250-777

Prihranite do 50% z nakupom paketov

SUNLESS TAN LINES & ECLIPSE
Zagorela polt brez izpostavitve soncu in obnovitvena nočna krema

SAY NO TO UV

Preberi več
ECLIPSE, LUCID & SUNLESS TAN LINES
Trio vseh Dermateka izdelkov, ki jih prejmeš v darilnem pakiranju.

ALL YOU NEED

Preberi več
SUNLESS TAN LINES & LUCID
Zagorela polt brez izpostavitve soncu in
preprečitev nastanka aken

NO MAKE UP NEEDED

Preberi več
Maša k.
Preverjeno

WAAAAAW prvič sem probala samoporjavitev in ne moram verjet, da lahko na tako enostaven način dobiš zagorel videz kože! Jaz res sovražim sončenje, ne zdržim na soncu več kot 10 minut, saj se začnem potiti kot en pujsek, zato sem bila vsako poletje bela kot jogurt. No zdaj ne bom nikoli več, noro res, prav čarobno.

neja s.
Preverjeno

S tem izdelkom si trofnila Petja! Tudi jaz se zavedam kako škodljiva je izpostavitev soncu, zato sem se letos odločila, da se pač sončila ne bom. Skoraj sem se že sprijaznila, da bom letos poleti bela, brez tena, ampak si me prav rešila!! Sunless tan lines ne bom uporabljala samo poleti ampak tudi pozimi, mi še pudra ne bo treba nosit 😉

anja f.
Preverjeno

Ful zadovoljna resss! Najbolj sem vesela, da je čist prozorna tekočina in da ne pušča madežev na oblekah in koži. Pa res je una taprava porjavitev, čist nič nisem oranžna!

gaja r.
Preverjeno

Ko pa me kolegice vprašajo, če sem bila za prvomajske na Hrvaškem, medtem sem v bistvu ostala v deževni Ljubljani, mi potrjuje, da Sunless tan lines res deluje!!!

Hitra dostava

Vračilo denarja

Varno spletno mesto

menuchevron-down
Shopping cart
There are no products in the cart!